Hoppa till sidans innehåll

Spåravgifter denna säsong

26 DEC 2011 14:07
Ekshärads skidstadion, och Haralöpet, behåller sin tidigare linje med attraktiva Spåravgifter! OBS också att det lönar sig att vara medlem i ESF - även när det gäller spåravgiften.
  • Skapad: 26 DEC 2011 14:07

Säsongens spåravgifter skiljer sig inte nämnvärt från fjolårssäsongen och för de som väljer att vara medlemmar i ESF - ett tips! - så är priserna på säsongskort låga och helt oförändrade! Kostar ungefär som ett par skidvallor. Tänkvärt!

 

Även för icke-medlemmar så behålls samma Dag-avgift som ifjol; 20 kr för ungdom och 40 för vuxna, samtidigt som säsongsavgiften snabbt lönar sig och endast har ökat med en hundring.

Säsongsavgiften bevisar Du med en knapp som fästs synligt på jackan! Dagavgiften droppar Du ner kontant i lådan på startplatsen - enkelt!

 

Se hela prislistan och försäljningsställen här.

Inför säsongen har ESF byggt vidare på sin energibesparing på elljusbanan med bland annat lågenergilampor och sektionering av banan. Detta har varit möjligt bl a genom den "Lampsponsring" som många privatpersoner deltagit i. Tack! Den möjligheten att spara vår miljö fortsätter även i år.

Denna förväntade besparing är delvis orsaken till våra bibehållna måttliga priser!

Trevlig tur/ESF

Skribent: Jan Gustafsson

Postadress:
Ekshärads SF
Ekesbergsvägen 9
68360 Ekshärad

Kontakt:
Tel: 056341285
Fax: 056341285
E-post: This is a mailto link...

Se all info